Επίσης, αν δε με τράβηξε μια φορά το WoW, το EvE ούτε που ακούμπησε.
Εδώ ξέρω τους λόγους.
Πολύ grinding, πολύ Excel, πολύ λάδι και τηγανήτα τίποτα.
Για να φτάσεις να μπεις σε καλό group, θες άπειρο χρόνο ή άπειρα χρήματα.
Για να φτιάξεις top top σκάφος, θες όσα χρήματα κάνει ένα πραγματικό σκάφος ξέρω γω...
Βασικα απορώ πως οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν ασχοληθηκαν με το EVE, πραγματικα ειναι οτι πιο κοντα στο lineage. Sandbox, ελευθερο pvp, μεγαλες μαχες, politics και δραμα.
Καταλαβαινω ομως πως ειναι αρκετα πολυπλοκο στους μηχανισμους και δεν ειναι ωραιο στο ματι. Και εγω συνολικα να εχω ασχοληθει 2-3 μηνες και παλι ξερω ελαχιστα.
Δεν εχει τοσο "excel" και το grinding δεν ειναι περισσοτερο απο αλλα mmo. Πολλοι μαλιστα φαρμαρουν afk. Ειναι γνωστο το αστειο πως για να φαρμαρεις θες netflix account. Αναλογα το τι θα φαρμαρει βεβαια.
top top σκαφος δεν χρειαζεσαι, δεν ξερω ακριβως ποσο κοστιζουν τα ΠΟΛΥ μεγαλα, νομιζω φτανουν χιλιαδες € αν κανουμε την μετατροπη, αλλα δεν θα κατσεις να το φτιαξεις μονος σου απο οσο ξερω αλλα με την corporation σου. Αλλωστε οι περισσοτεροι δεν θα τα πεταξουν ποτε γιατι πρεπει αν παιζεις πολλα χρονια.
Τα περισσοτερα ships που θα κανεις pvp μπορεις να φαρμαρεις τα λεφτα που κανουν σε 1-2 ωρες, ή και λιγοτερο. Και τα περισσοτερα καλα ship που παιζει ο κοσμος κανουν απο 300m με 1-2bil και μπορεινα βγαλεις 50-100m την ωρα σχετικα ευκολα ή και πολυ περισσοτερα.
Αλλα truth be told το EVE δεν ειναι το πιο διασκεδαστικο παιχνιδι που υπαρχει απο αποψη αγνου fun, αλλα εχει αλλες χαρες και το πιο risk/reward pvp. Ειναι το μοναδικο game που εχω νιωσει καρδιοχτύπι και παρανοια για το καθε τι γυρω μου γιατι εχω πολλα λεφτα σε cargo πανω μου και φοβαμαι μην μου την πεσουν. Δλδ στην πραγματικη ζωη σπανια να εχω φοβηθει τοσο.
Σχετικα με το wow πιθανοτατα δεν σου εκανε κλικ αν δεν ασχοληθηκες αρκετα. Γνωμη μου ειναι πως το PvE raiding και dungeoning στο wow ειναι σε πολυ υψηλο επιπεδο σε σχεση με αλλα mmorpg, δεν υπαρχει συναγωνισμος. Εμενα μου αρεσε και το pvp του που ειναι πολυ casual και fun. Αλλα σαν παιχνιδι επρεπε να το παιξεις οταν ηταν φρεσκο για να σε μαγεψει, τωρα ειναι πιο δυσκολο με τοσα games που εχουν βγει. Τοτε απλα επαιζε μονο του και εκανε ονομα.